Fordeler med kredittkort

Kredittkort og reiseforsikring

Med et kredittkort får du flere fordeler, spesielt når du skal på reise. Selvsagt er det også ulemper med kreditt, men de kan minimeres ved å bruke kortet på riktig måte. Derfor er det klart flest fordeler og vi skal se på noen av dem her.

Kredittkortet er gangbar valuta over hele verden

En ting er at du kan bruke kortet over hele verden, det er faktisk også enklere å betale med et kredittkort enn reise rundt med kontanter og mye sikrere. Det finnes ikke mange steder som ikke godtar enten Visa eller Mastercard, du kan faktisk betale med et slikt kredittkort på mer enn 35 millioner brukersteder. Når det gjelder reiser så er det også andre fordeler med et kredittkort.

En ting er sikkerheten ved å betale på nettet med et kredittkort. Noe annet er at når du f.eks. kjøper flybilletter på nettet med kredittkortet ditt, så er du sikret om flyselskapet eller reisebyrået går konkurs. Da vil du få pengene dine tilbake om noe slikt skulle skje. Når du skal på ferie er det også vanlig å booke et hotellrom eller leilighet og her ønsker de fleste hoteller at du betaler et depositum for å bekrefte reservasjonen. Betaler du med det vanlige bankkortet ditt så må du ut med pengene umiddelbart, også selv om det kanskje er seks måneder til du skal reise. Men betaler du med kredittkortet så vil beløpet kun bli reservert på kortet og du vil fortsatt ha samme beløp disponibelt på kortet, inntil den dagen du ankommer hotellet og må betale for oppholdet.

Sammenlign kredittkort – KapitalKassen

 

Kredittkort