Om oss

 

Familieprat.no vil være det naturlige valget for kvinner og menn som planlegger, venter eller har barn. På Familieprat.no finner du ekspertråd, opplysende artikler, inspirerende blogger, ulike graviditetsverktøy og ikke minst et diskusjonsforum der alle får si sin mening. På Familieprat.no kan du velge å være anonym, noe som åpner opp for å diskutere ting du kanskje aldri har turt å snakke om tidligere. Hvis du ikke får den hjelpen du er ute etter i forumet har du mulighet til å stille spørsmål til vårt panel av eksperter.

Helseinformasjonen og -artiklene på Familieprat.no er kontrollert av helsepersonell med relevant kompetanse, men vær oppmerksom på at informasjon via internett ikke erstatter konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell.

Familieprat.no skal være et nettsted som til stor del er brukerstyrt og medlemsbasert, og alle som er medlemmer har mulighet til å skrive i forumet og starte blogger. Vi tar gjerne imot både positiv og negativ feedback til redaksjonen@familieprat.no, for tanken er at vi sammen skal utvikle og holde Familieprat.no levende og engasjerende.

Familieprat.no tilhører Stampen Family Media Group, som er et av de største mediekonsernene i Sverige. Familieprat.no er basert på kunnskap og erfaring fra det svenske nettstedet Familjeliv.se, som ble lansert for snart ti år siden og som nå er størst i sitt slag, med fler enn 1 000 000 unike besøkere i uken.